male bartender shaking

Ești pregătit pentru ceva nou?

Când vine vorba de experiențe de neuitat, punem ștacheta destul de sus. În acest ghid vei afla totul despre cursurile noastre care îți vor oferi o serie de abilități uimitoare,  care îți vor oferi încrederea necesară pentru a ieși în evidență în industria ospitalității și totodată, va fi locul în care vei lega prietenii de neuitat. Află mai multe...

Cum funcționează cursul?

Cursul Internațional de Bar, care durează patru săptămâni, este structurat în patru piloni de învățare: Antrenament Practic de Bar, Masterclassuri, Flair și Free Pour. Până la finalul cursului vei dispune de toate abilitățile necesare în spatele barului pentru a te face remarcat.

Antrenamentul Practic de Bar

Așa cum spune o vorbă din popor, repetiția e mama învățăturii. Vei petrece timp în spatele barului nostru de ultimă generație, realizând până la 100 de cocktailuri într-un mediu de bar real. În cele patru săptămâni la EBS, vei face la fel de multe cocktail-uri câte face un barman obișnuit în șase luni. Până la finalul cursului te vei simți ca acasă în spatele oricărui bar, oriunde în lume.

Masterclassuri

Pentru a deveni un barman în adevăratul sens al cuvântului, abilitațile practice nu sunt suficiente. Trebuie să ai cunoștințe aprofundate despre conținutul fiecărui ingredient inclus într-un pahar, începând de la bere, vinuri și până la băuturi spirtoase și mixere. În acest curs vei dobândi cunoștințe despre categoriile de produse la nivel de expert și vei trece cu brio prin istoria barmaniei.

Flair

Nu ai nevoie de flair pentru a realiza cocktailuri excepționale. Însă pentru oaspeții tăi câteva trucuri impresionante pot fi cireașa de pe Manhattan (iar pentru tine, câțiva lei în plus în borcănașul de tips). Conceput de Tom Dyer, Campion Mondial la Flair și multiplu câștigator al competițiilor de flair, acest curs te va învăța cum să te miști cu stil în spatele barului,  jucându-te cu sticlele și echipamentul de bar.

Free Pour

Te-ai întrebat vreodata cum unii barmani realizeaza câte 8 băuturi simplutan și cum reușesc sa o facă să pară ușor? Ei bine, îți vom spune noi micul secret al fiecărui profesionist. În acest curs te vom învăța cum să torni eficient și cu precizie, viteză și încredere, fără să folosești măsura de bar.

Matchstaff-desktop-spotlight

Găsește-ți cu ușurință un job folosind platforma de job-uri EBS

Odată ce vei absolvi cursul, vei obține acces gratuit pe EBS MatchStaff pentru totdeauna. Această platformă online, exclusivă studenților EBS, te va pune în contact cu baruri, restaurante și cluburi de top România, dar și din restul lumii, oferindu-ți posibiliatea de a accesa sute de oportunități interesante de angajare.

Pregătire de ultimă generație. Concepută de către cei mai buni din domeniu.

Cursul Internațional de Bar este cel mai bine dezvoltat program de instruire de bar din lume. Cursul a fost conceput să pregătească barmani încrezatori,  bine calificați, în cel mai scurt timp.

În ultimii 20 ani, am revizuit și actualizat cursul astfel încât să îl menținem în conformitate cu practicile actuale și să păstrăm standardele înalte de care am dat dovadă de-a lungul anilor. Cursurile noastre sunt create de experți de renume mondial ai industriei ospitalității, asigurându-se că toți studenții au parte de o pregătire de ne-egalat în fiecare dintre școlile noastre.

costin gache

Training aprobat de către experți ai industriei ospitalității

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității,  câștigător al celei de-a treia ediții Diageo Worldclass România și a numeroase competiții de mixologie și flair, acum, Costin construiește experiențe excepționale în cele două locații ale sale din inima Bucureștiului.


În calitate de membru al Consiliului de Educație EBS, el va ajuta la proiectarea programei cursurilor noastre, asigurându-se că acestea îndeplinesc standardele sale de profesionalism.

instructor bar

Instructorii tăi

Suntem una dintre puținele școli de bar din lume care își formează proprii instructori. Fiecare dintre instructorii noștri trece riguros prin Academia de Instructori EBS, care le oferă aptitunilile necesare pentru a deveni niște instructori excepționali. Așadar, cand urmezi cursurile noastre, poți fi sigur că ai parte de cea mai bună pregătire din industrie - de fiecare dată.

Călatoria fiecărui instructor a fost diferită, însă toți au același element în comun: pasiunea pentru industria ospitalității și dorința de a împărtăși experiența lor cu ceilalți.

Școli special construite

Școala noastră din București este complet echipată cu instrumente de cea mai mare calitate din industrie. Îți poți dezvolta abilitățile în zona de antrenament practic. Poți realiza (și gusta) cocktailuri în barul live. Perfecționa îndemânarea și învăța trucuri în zona de flair. Studia elemente teoretice în zona de masterclassuri. Avem chiar și o zonă de relaxare unde poți petrece timpul cu colegii după ore.


Aruncă o privire la câteva dintre spațiile noastre.

live-bar

Barul Live

Unde vei crea (și gusta) propriile tale cocktailuri

flair-area

Zona de flair

Unde vei învăța să te miști eficient și cu stil, folosind mișcări impresionante

practice-area

Zona de antrenament

Unde îți vei dezvolta abilitățile și vei stăpâni echipamentul de bar

masterclass-area

Zona de Masterclassuri

Unde vei învăța despre istoria barmaniei și a produselor

86% dintre studenți vin singuri, 100% pleacă cu prieteni pentru totdeauna

98% dintre studenți ar recomanda cursul unui prieten

80% antrenament practic + 20% teorie

bartender

Ce îți va aduce Cursul Internațional de Bar

✔️ O experiență de patru săptămâni într-una dintre școlile noastre de ultimă generație

✔️ Șase ore de antrenament pe zi, de Luni până Vineri

✔️ Instructori EBS de specialitate

✔️ Masterclassuri săptămânale susținute de experți ai industriei

✔️ Manual de bar conceput de către cei mai buni barmani

✔️ Video informativ cu privire la pachetul educațional

✔️ Certificat recunoscut la nivel global

✔️ Acces pentru totdeauna la platforma noastră de joburi, EBS Matchstaff

✔️ Posibilitatea de a sta la cazarea oferită de EBS

Un lucru mai puțin pentru care să îți faci griji

Știm că viața poate fi imprevizibilă. De aceea, îți oferim posibilitatea de adăuga câteva opțiuni extra rezervării tale, care să te scape de un gând în plus.

Rezervare flexibilă

Asigurare de anulare

Garanția Educațională

Când ziua de curs de termină, distracția continuă

După ore, organizăm o mulțime de activități interesante pentru a-ți cunoaște colegii de curs și pentru a descoperi Bucureștiul și împrejurimile sale. Te poți aștepta la orice, începând de la seri de film, la bar crawl, beerpong, bowling și multe altele.

alina tizu ebs

Viața în urma EBS

GUIDANCE: Write the success story of an ex student from your country. If you have written a blog about this, you can link it at the end of this text.

Back in 2018, when she wanted to make a change in her life, our student Aline took the International Bartender Course at EBS Phuket, as the first Mexican taking it. The training she received exceeded all her expectations. Read more of her story here...

Rezervare flexibilă

Asigurare de anulare

Garanția educațională

Probabil ai câteva întrebări...

Absolut. Majoritatea studenților noștri vin la EBS singuri. Cursul oferă o mulțime de oportunități de socializare, începând de la acțivități de grup până la evenimente înafara orelor de curs. Poate că ajungi la noi singur, dar îți garantăm că vei pleca de la EBS cu o mulțime de prieteni.

Nu, ne vom ocupa noi de asta. Vei avea posibilitatea să stai la una dintre cazarile partenere EBS cât timp ești aici. Majoritatea studenților aleg cazarea oferită de EBS tocmai pentru a trăi toată experiența pe care o oferim. În plus, este cel mai bun mod de a socializa și de a-ți face prieteni pe durata cursului.

Nu, transportul către destinația aleasă și înapoi nu este inclus în preț. Va trebui să te ocupi singur de acest aspect, însă dacă ai nevoie de un sfat, suntem aici să te ajutăm să găsești cea mai potrivită variantă. Așadar, dacă ai nevoie de ceva, contctează-ne.

Da - te poți înscrie la curs acum și să achiți mai târziu.

Folosește opțiunea noastră de plată flexibilă pentru a-ți achita cursul în trei rate. Prima rată reprezintă 20% din prețul cursului, iar a doua și a treia rată câte 40% din prețul cursului fiecare.

Ai alte întrebări? Dă-ne un telefon.

Bineînțeles! După ore, organizăm o mulțime de activități interesante pentru a-ți cunoaște colegii de curs și pentru a descoperi Bucureștiul și împrejurimile sale. Te poți aștepta la orice, începând de la seri de film, la bar crawl, beerpong, bowling și multe altele.

Da. Zilnic, vei fi testat din cele 6 cocktailuri pe care le înveți la curs cu o zi înaine. Acest lucru te va ajuta să te pregătești pentru examenul de la finalul cursului - vei avea un examen practic de turnări libere, unul pentru rutina de flair, un test cu toate rețetele de cocktailuri predate la curs și un examen practic de bar. Pentru a promova cursul, trebuie să obții nota finală de 75%. Odată ce vei promova, vei primi certficatul EBS recunoscut la nivel global.

Alte cursuri EBS

Indiferent dacă ești începător sau vrei să îți excelezi abilitățile în bar, avem câte un curs potrivit pentru fiecare nivel de experiență.

Cursul de Mixologie de două zile se adresează celor care vor să aprofundeze cunoștințele deja existente din spatele barului. Se mulează perfect drept un element extra al Cursului Internațional de Bar, dar și drept curs independent. În doar două zile, vei fi instruit intens într-un mediu de bar real. Vei studia istoria barmaniei, vei lucra cu o gamă variată de produse, vei învăța tehnici noi și rețete complexe și îți vei dezvolta propriul stil în spatele barului. Până la finalul cursului, vei fi înarmat cu o serie de aptitudini impresionante și cunoștințe vaste care îi va impresiona pe potențialii angajatori.

Află mai multe