worlds-leading bartender-school

EBS este cea mai cunoscută școală de bar din lume

Începând cu anul 1999, am instruit peste 70,000 de studenți în cele +25 de școli EBS din întreaga lume. Însă trainingul nostru îți oferă mai mult decât doar o calificare. Cu EBS vei lega prietenii pe viață, vei trăi momente de neuitat și vei gusta viața în spatele barului.

Pe parcursul anilor, am creat cele mai bine dezvoltate programe de bar din lume, construite să te înarmeze cu abilități care se extind dincolo de lumea barmaniei. 

Înființată în 1999

Din 1999,  ne-am extins pe tot globul și am deschis peste 28 de școli de bar pe 5 continente. În ultimii 20 de ani, peste 70.000 de oameni au urmat cursurile noastre unice, mulți dintre ei realizând lucruri extraordinare.

Școli în întreaga lume

Avem școli situate în 20 de țări din Europa, Asia, America de Nord, Australia și Africa. Oferim locații în orașe celebre, stațiuni de plajă și chiar o destinație de schi în Alpi.

O mare familie de barmani

Suntem cea mai mare școală de bar din lume în ceea ce privește numărul elevilor pe care i-am educat și numărul școlilor existente la nivel mondial. Acesta este motivul pentru care certificatul nostru este recunoscut la nivel global și este ceva de care să fim mândri.

Cel mai bine dezvoltat curs de bar

Cursul nostru Internațional de Bar este cel mai cuprinzător curs din industrie. Este recunoscut datorită educației practice și teoretice de primă clasă pe care o primesc elevii noștri.

costin gache

Curs conceput de experți din industrie

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității,  câștigător al celei de-a treia ediții Diageo Worldclass România și a numeroase competiții de mixologie și flair, acum, Costin Gache construiește experiențe excepționale în cele două locații ale sale din inima Bucureștiului.

În calitate de membru al Consiliului de Educație EBS, el va ajuta la proiectarea programei cursurilor noastre, asigurându-se că acestea îndeplinesc standardele sale de profesionalism.

Cursurile EBS sunt concepute de experți ai industriei ospitalității, de renume mondial: Giacomo Giannotti, Charlotte Voisey, Tom Dyer, Gavin Wrigley, Björn Kjellberg și Ludovic Ducroq.

Fă cunoștință cu mințile din spatele cursurilor noastre

costin

Costin Gache

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității,  câștigător al celei de-a treia ediții Diageo Worldclass România, Costin construiește exeriențe excepționale în cele două locații ale sale din inima Bucureștiului.

Giacomo-Giannotti

Giacomo Giannotti

Proprietar al celui de-al 3-lea cel mai cunoscut bar din lume, loc în care servește propriile cocktailuri impresionante.

Bjorn-Kjellberg

Björn Kjellberg

Maestru de renume mondial al Tequilei și dublu campion al titlului de Cel Mai Bun Bar din Suedia.

Tom-Dyer

Tom Dyer

Câștigător a +50 de competiții de flair, dublu Campion Mondial la Flair și fondator al Asociației Mondiale de Flair.

Gavin-Wrigley

Gavin Wrigley

Director Educațional EBS, cu peste 10 ani experiență în managementul de bar.

Ludo-Lucroq

Ludovic Ducrocq

Expert de renume mondial al Whiskey-ului, cu aproape 20 de ani experiență în industrie

Matchstaff-desktop

Găsește-ți cu ușurință un job folosind platforma de job-uri EBS

Odată ce vei absolvi cursul, vei obține acces gratuit pe EBS MatchStaff pentru totdeauna. Această platformă online, exclusivă studenților EBS, te va pune în contact cu baruri, restaurante și cluburi de top din România, dar și din restul lumii, oferindu-ți posibiliatea de a accesa sute de oportunități interesante de angajare.