study in bucharest

Studiază în București

Fie că urmezi Cursul Internațional de Bar sau alt curs EBS, te vei antrena în școala noastră care dispune de facilități de înaltă calitate, vei învăța de la instructori experți și vei obține un certificat recunoscut global.

În plus, orașul în sine este locul perfect pentru barmanii în formare - Bucureștiul reprezintă locul de joacă perfect pentru pasionații de bauturi.  Un oraș plin de cocktail baruri, viață de noapte înfloritoare, șarm metropolitan și o mulțime de oportunități de învățare.
 

bartender-career

Oportunități de angajare locale & globale

Datorită experienței noastre în industrie, avem relații grozave cu diverse grupuri de restaurante, hoteluri și locații independente din toată România. De asemenea, după ce vei obține certificatul EBS, vei primi un cont pe EBS Matchstaff, platforma care te va ajuta să îți găsești un loc de muncă chiar în orașul în care ai absolvit cursul sau oriunde în lume!

bucharest instructor

Fă cunoștință cu instructorii tăi

Suntem singura școală din România care își instruiește proprii instructori. Ne asigurăm că fiecare instructor urmează riguros Academia de Instructori EBS, pentru a menține standardele de predare ridicate. Când urmezi orice curs EBS, știi că vei învăța cele mai actualizate tehnici din industrie, primind educația de cea mai înaltă calitate de pe piață.

Toți instructorii noștri EBS și-au început călătoria EBS în mod diferit. Însă ce au în comun este pasiunea pentru industrie și dorința de a împărtăși experiența EBS cu studenții lor.

O școală complet echipată

Școlile noastre EBS sunt construite special pentru curs, cu zone diferite dedicate fiecărei discipline. Fă-ți o idee despre cum va arăta EBS București cu ajutorul imaginilor din școlile noastre EBS deja existente.

practice-area

Zona de antrenament

Unde îți vei dezvolta abilitățile și vei stăpâni echipamentul de bar

free-pour-area

Zona de Freepour

Treci la următorul nivel învățând toate tehnicile necesare

live-bar

Barul Live

Unde vei crea (și gusta) propriile tale cocktailuri

masterclass-area

Zona de Masterclassuri

Unde vei învăța despre istoria barmaniei și a produselor

flair-area

Zona de flair

Unde vei învăța să te miști eficient și cu stil, folosind mișcări impresionante

mihai success story

Fă cunoștință cu un fost student EBS

Mihai Ostafi, de la student EBS la Manager al unuia dintre cele mai cunoscute baruri din Londra, Oriole Bar. Citește aici interviul cu Mihai și află povestea lui spre success…

Activități "extraculiculare"

pub crawl

EBS Bar Crawl

O seara plină de distracție în care te vei plimba în locațiile de Top ale Bucureștiului, încercând o mulțime de băuturi care au făcut faimoase cocktail barurile din Capitală.

cocktail competition

Competiția de Cocktailuri

Simte pe propria piele emoțiile unei competiții și demonstrează de ce ești cel mai bun!
Înveți și excelezi într-un mod distractiv în Competiția de Cocktailuri EBS.

graduation dinner

Cina de Absolvire

Ai luat examenele, ai absolvit, este momentul să sărbătorești împreună cu colegii tăi! Mâncăm, dansăm și ne distrăm admirând una dintre cele mai frumoase priveliști asupra Bucureștiului.

5 mins behind bar

5 minute în spatele barului

Vei avea ocazia să fii un barman în adevăratul sens al cuvântului, preluând comenzi și interacționând cu proprii tăi oaspeți într-una dintre locațiile noastre partnere.

beer pong

Beer pong

Uită de toate prieteniile pe care le-ai format, este timpul să îți înfrunți colegii și să vedeți cine are ținta cea mai bună în acest joc clasic de petrecere.

bowling

Bowling & Cocktailuri

Exact așa cum se aude - Bowling și Cocktailuri - ce poate fi mai distractiv de atât?

bucharest accomodation EBS

Cazare

Hostelul este situat chiar în mijlocul tuturor atracțiilor pe care Bucureștiul le are de oferit. Tot divertismentul se afla la doar câțiva pași, astfel încât nu va trebui să cheltui bani pe transportul public. Cazarea este situată la 5 minute de mers pe jos de Centrul Vechi, unde sunt atât de multe lucruri de făcut și de văzut: pub-uri, viață de noapte, restaurante cu o priveliște superbă, dar în același timp puncte turistice precum Hanul lui Manuc, Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie a Romaniei, Cărturești Carusel, puncte de interes populare precum Muzeul Național de Artă și Ateneul Român. Cazarea se află la 14 minute de mers pe jos de Parcul Cișmigiu, locul perfect pentru o plimbare relaxanta și pentru a-ți limpezi gândurile pe marginea lacului.

Dotări și servicii

Opțiuni extra

Acestea sunt opțiunile extra pe care le poți adăuga rezervării tale...

Știm că lucrurile nu merg de fiecare dată conform planului. Când adaugi asigurarea de anulare la rezervarea ta, vei avea dreptul la rambursare completă în cazul în care nu vei mai putea urma cursul și va trebui să anulezi (pentru motivele menționate în termenii și condițiile rezervării). Citește mai multe.

Cu Flexi Booking poți modifica data cursului tău, destinația și chiar numele persoanei care face rezervarea. Citește mai multe.

Pentru liniștea ta personală, ai posibilitatea de a adăuga la rezervare garanția educațională, care îți va permite să reiei cursul în cazul în care nu reușești să promovezi examenele din prima încercare.

Cursul de Mixologie de 2 zile este completarea perfectă a cursului tău de 4 săptămâni. Aprofundează-ți cunoștințele învățând să-ți creezi propriile sucuri, spume, siropuri și cordiale. În plus, vei putea adăuga înca un certificat la CV-ul tău.

Cursul de Mixologie de 2 zile se desfășoară imediat după Cursul Internațional de Bar, la aceeași școală și uneori chiar cu aceiași colegi de curs!