barman4

Studiază în București

Fie că urmezi Cursul Internațional de Bar sau alt curs EBS, te vei antrena în școala noastră care dispune de facilități de înaltă calitate, vei învăța de la instructori experți și vei obține un certificat recunoscut global.

În plus, orașul în sine este locul perfect pentru barmanii în formare - Bucureștiul reprezintă locul de joacă perfect pentru pasionații de bauturi.  Un oraș plin de cocktail baruri, viață de noapte înfloritoare și o mulțime de oportunități de învățare.
 

barman 4

Oportunități de angajare locale & globale

Datorită anilor de experiență în industrie, am reușit să formăm legături grozave cu diverse grupuri de restaurante, hoteluri și baruri din toată România. De asemenea, după ce vei obține certificatul EBS, vei primi acces la platforma noastră de job-uri EBS Matchstaff, platforma care te va ajuta să îți găsești un loc de muncă fie că vrei să rămâi în București sau să călătorești prin lume! ??

bucharest instructor

Fă cunoștință cu instructorii tăi

EBS se numără printre puținele școli care își instruiește proprii instructori.

Ne asigurăm că fiecare instructor urmează riguros Academia de Instructori EBS, pentru a menține standardele de predare ridicate. Când urmezi orice curs EBS, știi că vei învăța cele mai actualizate tehnici din industrie, primind educația de cea mai înaltă calitate de pe piață.

Toți instructorii EBS și-au început călătoria în mod diferit. Însă ce au în comun este pasiunea pentru bartending și dorința de a împărtăși experiența EBS cu studenții lor.

Școala se află într-un Bar adevărat!

Școlile noastre EBS sunt construite special pentru curs, cu zone diferite dedicate fiecărei discipline.

EBS București se afla în interiorul Interbelic Cocktail Bar din București - așadar, vei avea ocazia să te antrenezi într-un bar adevarat pe toată perioada cursului 

ebs buch

Zona de antrenament practic

Unde îți vei dezvolta abilitățile de barman și vei stăpâni echipamentul de bar

ebs buch

Zona de Freepour

Excelează în bar învățând noi tehnici de turnare

ebs buch

Barul Live

Unde vei crea (și gusta) propriile tale cocktailuri

ebs buch

Zona de Teorie

Unde vei învăța despre istoria barmaniei și a producerea distilatelor

flair-area

Zona de flair

Unde vei învăța să te miști eficient și cu stil, folosind mișcări impresionante

mihai success story

Fă cunoștință cu un fost student EBS

Mihai Ostafi, de la student EBS la Manager al unuia dintre cele mai cunoscute baruri din Londra, Oriole Bar. Citește aici interviul cu Mihai și află povestea lui spre success…

Evenimente și activități

ebs buch

EBS Bar Crawl

O seara plină de distracție în care te vei plimba în locațiile de top ale Bucureștiului, încercând o mulțime de băuturi care au făcut faimoase cocktail barurile din Capitală.

ebs buch

Competiția de Cocktailuri

Simte pe propria piele emoțiile unei competiții și demonstrează de ce ești cel mai bun!
Înveți și excelezi într-un mod distractiv în Competiția de Cocktailuri EBS.

ebs buch

Cina de Absolvire

Ai luat examenele, ai absolvit, este momentul să sărbătorești împreună cu colegii tăi! Mâncăm, dansăm și ne distrăm admirând una dintre cele mai frumoase priveliști la Linea Î Closer to the Moon

ebs buch

5 minute în spatele barului

Vei avea ocazia să fii un barman în adevăratul sens al cuvântului, preluând comenzi și interacționând cu proprii tăi oaspeți într-o seară adevărată de service, în Interbelic Cocktail Bar.

beer pong

Beer pong

Uită de toate prieteniile pe care le-ai format, este timpul să îți înfrunți colegii și să vedeți cine are ținta cea mai bună în acest joc clasic de petrecere.

bowling

Biliard, Bowling & Cocktailuri

Exact așa cum se aude - Biliard, Bowling și Cocktailuri - ce poate fi mai distractiv de atât?

bucharest accomodation EBS

Cazare

Pentru cei care doresc să urmeze oricare dintre cursurile EBS, dar nu locuiesc în București, oferim pachete care includ cazarea pe toata perioada cursului.

Cazarea se află la 20 de minute de școală, în apropierea stațiilor de transport în comun și înconjurată de o mulțime de magazine, supermarketuri și complexe comerciale.

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetul de cazare, nu ezita să ne lași un mesaj sau să ne scrii pe email la bucuresti@barschool.net

Dotări și servicii

Opțiuni extra

Acestea sunt opțiunile extra pe care le poți adăuga rezervării tale...

Știm că lucrurile nu merg de fiecare dată conform planului. Când adaugi Canceling Insurance la rezervarea ta, vei avea dreptul la rambursare completă în cazul în care nu vei mai putea urma cursul și va trebui să anulezi (pentru motivele menționate în termenii și condițiile rezervării). Citește mai multe.

Cu Flexi Booking poți modifica data cursului tău, destinația și chiar numele persoanei care face rezervarea. Citește mai multe.

Pentru liniștea ta personală, ai posibilitatea de a adăuga la rezervare Educational Guarantee, care îți va permite să reiei cursul în cazul în care nu reușești să promovezi examenele din prima încercare.

Cursul de Mixologie de 2 zile este completarea perfectă a cursului tău de 4 săptămâni. Aprofundează-ți cunoștințele învățând să-ți creezi propriile sucuri, spume, siropuri și cordiale. În plus, vei putea adăuga înca un certificat la CV-ul tău.

Cursul de Mixologie de 2 zile se desfășoară imediat după Cursul Internațional de Bar, la aceeași școală și uneori chiar cu aceiași colegi de curs!