Condiții de rezervare

Bună ziua! Avem câțiva termeni și condiții pe care ar trebui să le citiți înainte de a rezerva un curs la noi.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați EBS Care Bucharest. Suntem mereu aici pentru a ajuta.

Cum să faceți rezervări la noi: termeni și condiții

Ați încheiat contract cu European Bartender School International Limited, World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar. Numărul de înregistrare al companiei: 107518, denumirea comercială European Bartender School și NVS BAR VIP SRL, BUCUREȘTI, sect. 2, Str. BRASOVENI nr. 4 ap. CAM 3 c.f. 39432489 r.c. J40/7713/2018, denumirea comercială NVS BAR VIP SR.

European Bartender School International Limited este responsabilă pentru materialele de curs, cum ar fi cărți, teste și diplome. EBS Bucharest  este responsabilă pentru livrarea cursului, cazare și toate   evenimentele din timpul cursului.

Atunci când faceți o rezervare la noi, se aplică Termenii și condițiile de mai jos.

Termenii „noi”, „nouă”, „al nostru” și „EBS” se referă la EBS European Bartender School International Limited, o companie cu sediul în Gibraltar. Termenul „dumneavoastră”, „cursant”, „utilizator” sau „client” se referă la utilizatorul care vizitează și/sau rezervă un curs prin intermediul site-ului nostru web sau prin intermediul agenților noștri de servicii pentru clienți. Termenul „Școală” se referă la EBS Bucharest.

Nu este posibilă continuarea procesului de rezervare fără acceptarea acestor Termeni și condiții. Prin urmare, este esențial să citiți și/sau să tipăriți o copie a Termenilor și condițiilor în momentul rezervării pentru a fi la curent cu dispozițiile în vigoare. În plus, EBS poate modifica acești Termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă, deși astfel de modificări nu se vor aplica rezervărilor care au fost deja acceptate de EBS.

Atunci când rezervați prin intermediul site-ului nostru, sunteți de acord să respectați următoarele obligații:

 1. Vă asumați responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dvs.
 2. Garantați că toate informațiile pe care le furnizați despre dvs. sau despre oricine altcineva sunt adevărate și exacte.
 3. Nu veți utiliza acest site pentru rezervări speculative, false sau frauduloase.

Prețul pe care îl plătiți

EBS depune toate eforturile pentru a se asigure că pe site-ul nostru sunt afișate cele mai recente și corecte prețuri. Cu toate acestea, EBS își rezervă dreptul de a-și modifica prețurile în orice moment. Uneori, din cauza unei erori, poate fi afișat un preț incorect. Când EBS ia cunoștință de o astfel de eroare, vom depune toate eforturile pentru a vă anunța în momentul rezervării sau cât mai curând posibil. Ne rezervăm dreptul de a anula rezervarea dacă nu doriți să acceptați prețul care se aplică efectiv rezervării.

Responsabilitatea noastră pentru rezervarea dvs.

Vom face toate demersurile pentru ca dvs. să primiți cursul pe care l-ați rezervat și pe care noi, la rândul nostru, îl vom confirma. Serviciile și livrarea cursului vor fi furnizate prin intermediul unui furnizor independent, în acest caz EBS Bucharest. „Școala” este responsabilă pentru livrarea cursului, a cazării și a tuturor evenimentelor din timpul cursului.  „Școala” are responsabilitatea de a se asigura că fiecare parte a cursului pe care îl rezervați la noi este furnizată la un standard rezonabil și așa cum a fost promovată de noi (sau modificată și acceptată de dvs.). EBS (NOI) este responsabilă pentru cărți, teste și diplome.

Modificări și anulări

Situația în care vă anulăm rezervarea

Sperăm că nu va trebui să vă modificăm rezervarea, însă, deoarece cursurile noastre sunt planificate cu mai multe luni în prealabil, uneori este necesar să facem acest lucru. De exemplu, dacă nu există suficiente persoane rezervate pentru cursul pe care l-ați ales dvs. sau dacă apar circumstanțe neprevăzute care fac ca una dintre școlile noastre să fie nepotrivită pentru utilizare, este posibil fie necesară anularea cursului dvs.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula cursul în orice împrejurări. Dacă este necesar să vă anulăm rezervarea plătită, aveți dreptul fie la o rambursare integrală (mai puțin asigurarea de anulare și orice comisioane pentru plăți), fie la acceptarea unui curs înlocuitor asigurat de către noi, care ar fi la un standard echivalent sau similar, dacă vă putem oferi unul. Nu putem fi responsabili pentru costurile sau cheltuielile pe care le-ați putea suporta ca urmare a anulării noastre.

Situația în care vă modificăm rezervarea

După cum am menționat mai sus, ne propunem să nu vă modificăm în niciun fel rezervarea odată ce aceasta este confirmată, deși deseori se fac pregătiri cu mai multe luni în avans la furnizorii noștri asupra cărora nu avem control direct. Ca urmare, este posibil să fie necesare modificări. Majoritatea modificărilor vor fi minore și, deși depunem toate eforturile pentru a vă informa cu privire la oricare dintre aceste modificări înainte de curs, nu avem nicio obligație să facem acest lucru și nu vom plăti nicio despăgubire pentru costurile care apar din cauza modificării. Ne vom strădui să vă informăm cu privire la o schimbare majoră înainte de începerea cursului; o schimbare majoră este definită drept o schimbare semnificativă a destinației unei școli EBS (nu a locului de desfășurare) sau o schimbare semnificativă a datelor. Aceste schimbări sunt doar exemple și pot exista și alte schimbări semnificative care ar constitui o schimbare majoră. Dacă ați rezervat un curs cu cazare, este posibil ca în mod periodic să fie necesar să modificăm detaliile cazării. Dacă orice modificare va avea o influență majoră asupra cazării dvs., vă vom informa în timp util în cazul în care, având în vedere modificarea, avem timpul necesar pentru a face acest lucru. Modificările despre care vă vom informa includ;

 • Modificarea semnificativă a cazării dvs.
 • Modificarea semnificativă a EBS School.
 • Modificarea semnificativă a datelor cursului.

Furnizorii noștri de servicii de cazare au dreptul să vă schimbe cazarea cu una alternativă, care este cel puțin la un standard similar cu cel pe care al cazării rezervate. În cazul puțin probabil în care un furnizor de servicii de cazare trebuie să ofere cazare alternativă la un standard inferior, atunci diferența de preț vă va fi rambursată. Dacă furnizorul de servicii de cazare nu vă poate oferi o alternativă adecvată sau acceptabilă pentru dvs., atunci EBS își rezervă dreptul de a vă anula rezervarea și vă vom notifica în consecință.

În cazul în care vă vom notifica cu privire la o schimbare majoră înainte de începerea cursului dvs., vă vom oferi patru opțiuni:

 • Să acceptați aranjamentele alternative pe care le putem oferi.
 • Să acceptați un curs de înlocuire de la noi, la standarde și prețuri echivalente sau similare. În cazul în care cursul este mai scump va trebui să plătiți diferența, iar dacă este mai ieftin vă vom rambursa diferența.
 • În cazul anulării cursului, veți primi o rambursare totală a tuturor sumelor pe care ni le-ați plătit (mai puțin asigurarea pentru anulare și orice comisioane pentru plăți).
 • Rezervarea curentă va fi blocată pentru o perioadă de un an de la data rezervării inițiale, ceea ce vă permite să rezervați din nou un curs la preț similar, la o dată ulterioară în decursul unui an. În cazul în care data preferată este după un an calendaristic de la data rezervării inițiale, costul trebuie plătit integral, la acesta adăugându-se orice taxe de anulare pentru rezervarea anterioară.

Situația în care vă modificați rezervarea

Dacă, după confirmarea rezervării, doriți să schimbați rezervarea în vreun fel, vom face tot posibilul pentru a efectua aceste modificări. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie întotdeauna posibil. În plus, percepem o „taxă de modificare” pentru fiecare detaliu al rezervării pe care vă permitem să îl modificați. Pentru o listă a taxelor, consultați tabelul nostru de mai jos privind taxele de modificare. Vă rugăm să rețineți că modificările majore efectuate de dvs., inclusiv, dar fără a se limita la; deplasarea mai devreme sau mai târziu decât s-a planificat, vor fi considerate o anulare dacă sunt efectuate cu 0-25 de zile înainte de începerea cursului.

Ghid privind taxele noastre de modificare

Modificări 81 de zile sau mai mult înainte de începerea cursului 80 – 56 zile înainte de începerea cursului 55 – 41 zile înainte de începerea cursului 40 – 26 de zile înainte de începerea cursului 25 – 11 zile înainte de începerea cursului 10 – 1 zile înainte de începerea cursului
Vânzarea cursului către o altă persoană * €25 €35 €50 €75 €100 €200
Modificarea datelor cursului, la aceeași școală EBS €25 €35 €50 €75 €200/Anulare €300/Anulare
Schimbarea școlii EBS ** €25 €35 €50 €75 €200/Anulare €300/Anulare
Modificări privind cazarea EBS *** €50 €75 €100 €125 €200/Anulare €300/Anulare

 

* Puteți vinde rezervarea unei alte persoane, cu condiția să fie îndeplinite următoarele condiții:

* Autorizați modificarea în scris.

* Cursantul nou căruia îi transferați rezervarea acceptă transferul și confirmă în scris acceptarea acesteia.

* Persoana respectivă respectă condițiile rezervării existente și este de acord să preia orice plăți rămase.

** Schimbarea școlii EBS cu 0-25 de zile înainte de începerea cursului. Dacă doriți să schimbați școala EBS, vom depune toate eforturile pentru a vă ajuta să vă înscrieți la școala nouă, dacă locurile la școala preferată nu sunt complet rezervate, caz în care se vor aplica taxe de anulare. Dacă noua școală are locuri disponibile, se va plăti taxa de modificare de mai sus, la care se adaugă orice diferență în cazul în care școala EBS aleasă are o valoare mai mare.

*** Modificări în ceea ce privește cazarea EBS. Dacă ați rezervat un curs cu cazare și doriți să treceți la un curs fără cazare, vă vom rambursa costul cazării, mai puțin taxele de modificare de mai sus. Dacă ați rezervat fără cazare și doriți să treceți la un curs cu cazare, vom depune toate eforturile pentru a vă ajuta. Cu toate acestea, cazarea s-ar putea să nu fie disponibilă într-un termen scurt. Veți datora costul suplimentar pentru cazare pe lângă o taxă de modificare a rezervării de 25 €.

Situația în care vă anulăm rezervarea

Puteți modifica rezervarea gratuit sau o puteți anula cu o rambursare integrală (mai puțin asigurarea de anulare și orice taxe de plată) în termen de 14 zile de la data la care ați făcut rezervarea inițială. După această perioadă de 14 zile, ați încheiat un acord obligatoriu din punct de vedere juridic în baza căruia trebuie să plătiți integral costul cursului. Rețineți că pragul de 14 zile trebuie să fie prealabil datei de începere a cursului. În cazul în care cursul începe în mai puțin de 14 zile de la rezervare, veți avea timp până în ultima zi de vineri înainte de începerea cursului să ne anunțați cu privire la orice modificări.

În cazul în care doriți să anulați rezervarea, vă vom oferi trei opțiuni*:

 • Puteți să vă amânați cursul și să alegeți să urmați un curs EBS similar în termen de un an de la data la care cursul rezervat trebuia să înceapă inițial. Cursul ales poate avea loc în orice destinație EBS. Se va percepe o taxă de administrare. Pentru mai multe informații, consultați taxele de modificare de mai sus. Orice sume deja plătite vor fi păstrate în cont și deduse din prețul noii rezervări. În cazul în care cursul este mai scump va trebui să plătiți diferența, iar dacă este mai ieftin vă vom rambursa diferența**.
 • Puteți să vindeți cursul unei alte persoane, însă se va percepe o taxă de administrare. Pentru mai multe informații, consultați taxele de modificare de mai sus. Sunteți pe deplin responsabil în ceea ce privește vânzarea cursului. EBS nu vă poate ajuta în această privință.
 • Puteți anula cursul, dar veți fi răspunzător pentru taxele de curs și taxele de anulare aplicate în urma anulării***. Consultați taxele de anulare de mai jos.

*Taxele de modificare de mai sus se aplică doar pentru a face modificări o singură dată. Dacă doriți să faceți o a doua modificare, taxa de modificare va fi întotdeauna 300 € și nu se vor efectua rambursări. În cazul în care doriți să vă înghețați cursul și să îl vindeți, va trebui să plătiți taxa de modificare aplicabilă pentru înghețarea cursului și o taxă suplimentară de 25 € pentru vânzarea acestuia.

**Dacă plata cursului dvs. este gestionată de un terț (de exemplu, SVEA), trebuie să respectați regulile acestuia în ceea ce privește rambursarea datoriei. EBS nu este responsabilă pentru nicio factură neplătită către terți.

***în cazul în care plata cursului dvs. este efectuată de o terță parte (de exemplu, SVEA), taxele de anulare vor fi întotdeauna 100% din prețul rezervării.

Taxele de anulare

Pentru a ne despăgubi pentru situația în care s-ar putea să nu revindem rezervarea dvs. și pentru a acoperi orice cheltuială pe care am efectuat-o în timpul procesării rezervării, trebuie să percepem o taxă de anulare în conformitate cu grila de mai jos.

Aceste taxe depind de numărul de zile prealabile datei cursului rezervat în care primim notificarea de anulare și reprezintă un procent din costul total al rezervării.

Nu putem fi responsabili pentru costurile sau cheltuielile pe care le-ați putea suporta ca urmare a anulării pe care o efectuați. Nu se plătește nicio despăgubire pentru modificări minore aduse rezervării dvs. Modificările minore nu vă dau dreptul să anulați sau să treceți la un alt curs fără a plăti taxele aplicabile.

Perioada prealabilă cursului în care se primește notificarea de anulare Procent din suma totală plătită care urmează a fi rambursată.
151 de zile sau mai mult înainte de curs 50%
150 – 101 de zile înainte de curs 40%
100 – 51 de zile înainte de curs 30%
50 – 0 zile înainte de curs 0%
Taxa de anulare 35 €

În plus față de procentul de mai sus din suma plătită, se va plăti o taxă de anulare. Taxa de anulare va fi dedusă din sumele datorate.

Taxele de anulare vor fi aplicate în funcție de data rezervării inițiale, cu excepția cazului în care vă mutați rezervarea la o dată anterioară, iar în acest caz taxele se vor baza pe data anterioară. Așadar, dacă utilizați opțiunea suplimentară pentru rezervare flexibilă, Flexi Booking pentru a vă schimba cursul la o dată ulterioară, apoi vă hotărâți să anulați, taxele de anulare vor fi în continuare calculate în funcție de data rezervării inițiale.

Nu se vor efectua rambursări pentru anulările primite în interval de 50 de zile înainte de data de începere a cursului rezervat sau pentru neprezentare, și nici pentru cursanții care au început cursul. În acest caz, taxele de anulare se vor ridica la 100% din prețul rezervării.

Rambursări

În cazul în care o rambursare este plătibilă clientului după luarea în considerare a comisioanelor/taxelor/deducerilor de mai sus, suma relevantă va fi transferată înapoi de către partea care a efectuat rezervarea inițială pe cardul de plată/în contul bancar utilizat pentru efectuarea rezervării respective. Asigurările/comisioanele de rezervare/taxele/deducerile aplicate nu vor fi eligibile pentru rambursare. Trebuie să rețineți că procesarea rambursării poate dura până la 30 de zile.

Anularea rezervărilor în cadrul sistemului de protecție împotriva anulării

Oferim cursanților noștri liniște sufletească, printr-un sistem de protecție împotriva anulării. Acest lucru permite cursantului să modifice gratuit data sau destinația cursului sau să primească o rambursare integrală (mai puțin asigurarea pentru anulare, garanția educațională, taxa pentru rezervare flexibilă și orice comision pentru plăți) în cazul în care nu poate participa la curs dintr-unul dintre motivele menționate mai jos. Acest lucru se aplică în orice moment până la data începerii cursului, fără a include data la care începe cursul.

Vi se oferă acoperire pentru:

1) DECES, VĂTĂMARE, BOALĂ, SARCINĂ (în toate cazurile, doar în baza unei adeverințe eliberate de către un medic calificat), primirea unei citații pentru a fi jurat sau martor într-un proces.

2) DECESUL, VĂTĂMAREA SAU BOALA (în toate cazurile, doar în baza unei adeverințe eliberate de către un medic calificat) soțului/soției, partenerului civil, părintelui, copiilor, socrului sau logodnicului.
Adeverința eliberată de medic trebuie să fie ștampilată, redactată în limba engleză și trebuie să conțină:

   a) sfatul explicit al medicului împotriva participării la cursul nostru,
   b) diagnosticul,
   c) data primului tratament / primei examinări,
   d) data unui posibil nou tratament / unei posibile noi examinări pe care medicul să își bazeze sfatul de a nu participa la curs.

Nu putem oferi protecție pentru:

 • Orice boală recurentă, epidemică sau boală sau afecțiune cronică sau continuă și afecțiuni medicale preexistente sau leziuni despre care aveați cunoștință la momentul rezervării.
 • Sinucidere sau tentativă de sinucidere
 • Dependență de droguri sau alcoolism
 • Nerespectarea sfatului medicului sau efectuarea unei călătorii împotriva sfatului medicului
 • Divorț, separare sau destrămarea relației personale
 • Neobținerea pașaportului sau vizei corecte și nerespectarea cerințelor de imigrare 

Sistemul de protecție împotriva anulării poate fi adăugat la curs până la 14 zile de la data rezervării inițiale, având în vedere că respectivul curs rezervat începe după mai mult de 30 de zile de la data rezervării.

Schema de protecție împotriva anulării poate fi utilizată o singură dată. În cazul în care cursantul a făcut o modificare a rezervării sale gratuit în cadrul acestui sistem, orice modificări ulterioare vor fi tratate în consecință, iar acesta va trebui să plătească taxele de modificare de mai sus pentru efectuarea modificării.

În cazul în care un terț a despăgubit persoana asigurată, beneficiile în temeiul prezentului contract vor înceta. Titularul legitim al sistemului de protecție împotriva anulării este persoana al cărei nume apare în confirmarea rezervării. Sistemul de protecție împotriva anulării este valabil numai dacă este utilizat în momentul rezervării inițiale a cursului.

Vom avea nevoie de documente justificative, în funcție de natura anulării.

Anularea rezervărilor în cadrul sistemului de protecție împotriva anulării

Dacă motivul anulării cursului nu este acoperit prin acest sistem sau nu dacă nu ați selectat sistemul opțional de protecție împotriva anulării în momentul rezervării, va trebui să plătiți taxa de anulare aplicabilă afișată în tabelul de mai sus – taxe de anulare.

Asigurarea de anulare pentru Covid-19

Asigurarea de anulare pentru Covid-19 se aplică automat fiecărei* rezervări efectuate începând cu data de 19 noiembrie 2020. Rezervările efectuate înainte de această dată nu includ asigurarea, cu excepția cazului în care a fost inclusă în cadrul unei promoții.

Dacă ați achiziționat un curs cu asigurare de anulare pentru Covid-19, acest lucru vă dă dreptul la o rambursare integrală (mai puțin orice comisioane de plată) în cazul în care se produce oricare dintre următoarele incidente legate de Covid-19:

 • În cazul în care zborul spre școala EBS este anulat din cauza unei interdicții de călătorie 
 • Dacă la destinația cursului dvs. este impusă carantina la sosire
 • În cazul în care cursul dvs. este anulat de EBS din motive legate de Covid-19
 • Dacă rezultatul testului pentru Covid-19 este pozitiv în cele 2 săptămâni anterioare datei de începere a cursului și puteți dovedi acest lucru printr-o adeverință medicală

Dacă doriți să solicitați o rambursare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la listening@barschool.net.

*Vă rugăm să rețineți: asigurarea de anulare pentru Covid-19 și Flexi Booking nu sunt oferite în cazul rezervărilor pentru cursul de cafea (1 zi)

Ce trebuie să faceți dacă este necesară anularea rezervării

În cazul nefericit în care trebuie să anulați rezervarea, vă rugăm să ne contactați imediat; cu toate acestea, vom solicita, de asemenea, o confirmare scrisă în termen de cinci zile. În cazul în care anularea este efectuată în termenul de 14 zile, veți primi o rambursare integrală (mai puțin asigurarea pentru anulare și orice comisioane pentru plăți). După această dată, anularea va fi procesată în consecință și este posibil să fie nevoie să plăți taxe pentru anulare.

Curs de nivel avansat cu durata de 2 zile

Cursul EBS de nivel avansat poate fi rezervat în orice moment (înainte, în timpul sau în orice moment după Cursul internațional pentru barmani) și poate fi urmat în orice destinație EBS care oferă cursul. EBS recomandă ca persoanele care urmează aceste cursuri să aibă o anumită experiență, recomandările putând fi găsite pe pagina web.

După finalizarea cu succes a Cursului de mixologie cu durata de 2 zile, se va aplica o ștampilă pe diploma de absolvire a Cursului internațional EBS pentru barmani. În cazul în care cursantul nu deține o diplomă EBS, ștampila va fi aplicată pe un formular EBS.

Menționăm că pentru acest curs EBS se aplică toate condițiile obișnuite de rezervare.

Curs de îndemânare/dexteritate pentru barmani de nivel avansat 

Cursul EBS de nivel avansat poate fi rezervat în orice moment (înainte, în timpul sau în orice moment după Cursul Internațional pentru barmani) și poate fi urmat în orice destinație EBS care oferă cursul. EBS recomandă ca persoanele care urmează aceste cursuri să aibă o anumită experiență, recomandările putând fi găsite pe pagina web.

După finalizarea cu succes a cursului de nivel avansat, cursantul va primi un certificat.

Menționăm că pentru acest curs EBS se aplică toate condițiile obișnuite de rezervare.

Expediții cu băuturi spirtoase

Expediția cu băuturi spirtoase poate fi rezervată în orice moment și poate fi efectuată la orice destinație EBS care oferă cursul. Experiența profesională anterioară nu este necesară pentru a participa la Expedițiile cu băuturi spirtoase. Durata călătoriilor poate varia în funcție de produsul ales. Expedițiile cu băuturi spirtoase se vând ca pachet și includ cazarea pe toată durata cursului.

După finalizarea cu succes a Expediției cu băuturi spirtoase, cursantul va primi un certificat de participare.

Menționăm că pentru Expedițiile cu băuturi spirtoase se aplică toate condițiile obișnuite de rezervare.

Academia de instructori

Academia de instructori EBS poate fi rezervată doar în cazul în care cursantul este aprobat de către Șeful Departamentului de Educație. EBS Care se va ocupa de procesul de candidatură și va informa cursantul cu privire la aprobare.

După absolvirea cu succes a Academiei de instructori, cursantul va primi un certificat.

Menționăm că pentru acest curs EBS se aplică toate condițiile obișnuite de rezervare.

Curs de bază pentru barmani

Cursul EBS de bază pentru barmani (cu durata de 1 săptămână) poate fi rezervat în orice moment (înainte, în timpul sau după Cursul internațional pentru barmani) și poate fi urmat în orice destinație EBS care oferă cursul. Cursanții nu trebuie să aibă experiență anterioară ca barmani pentru acest curs. Cerințele specifice se găsesc pe pagina cursului.

Evenimentele și cina de absolvire nu sunt incluse în acest produs.

 • Certificatul acordat după finalizarea Cursului de bază pentru barmani nu oferă acces la platforma de locuri de muncă online EBS MatchStaff.
 • Asigurarea de garanție educațională nu este valabilă pentru acest curs.
 • Menționăm că pentru acest curs EBS se aplică toate condițiile obișnuite de rezervare.

Garanția educațională

Pentru a ușura lucrurile, EBS oferă o ”Garanție Educaționala”. Această garanție îți oferă posibilitatea de a reface cursul EBS (în aceeași destinație), de ori câte ori e nevoie, până absolvi.

Garanția Educațională poate fi achiziționată alături de rezervarea ta cu până la 1 zi înainte de începerea cursului. Garanția Educațională nu poate fi adăugată după începerea cursului.

Te rugăm să iei în considerare și următoarele lucruri:

 • Cursurile pe care dorești să le refaci trebuie să fie în termen de 1 an de la cursul inițial și trebuie să existe locuri disponibile
 • Pentru ca tu să fii eligibil să folosești Garanția Educațională, trebuie să fi participat și să fi picat cursul
 • Trebuie să fi dat dovadă de un comportament adecvat pe tot parcursul cursului, după observația intructorului EBS
 • Cazarea nu intră în prețul Garanției Educaționale. Dacă vei avea nevoie de cazare, va trebui să îți acoperi singur aceste costuri. Te rugăm să iei în considerare că prețul actual al cazării poate varia și se poate schimba față de prețul actual.
 • Te rugăm să reții faptul că orice opțiune extra pe care ai adăugat-o rezervării tale, cu excepția Garanției Educaționale, va fi eliminată dacă folosești Garanția Educațională. Îți vom păstra Garanția Educațională în rezervarea ta, deoarece poți utiliza această opțiune până când vei absolvi cursul.
 • Când vei reface cursul, cel mai mare calificativ pe care îl vei putea obține este C
 • Garanția Educațională este nerambursabilă

Rezervare flexibilă

Doriți să vă mențineți planurile flexibile? Clienții pot face acest lucru făcând o rezervare EBS flexi. Acest lucru vă permite să modificați datele cursului, destinațiile și numele rezervării, gratuit și ori de câte ori doriți, până la 14 zile înainte de începerea cursului.

Rezervarea flexibilă este o completare opțională a rezervării și poate fi adăugată nu mai târziu de 14 zile de la data rezervării inițiale, având în vedere faptul că respectivul curs rezervat începe după mai mult de 30 de zile de la data rezervării. Rezervarea flexibilă nu poate fi adăugată după începerea cursului.

Vă rugăm să aveți în vedere că:

 • Prețul unei rezervări flexibile include asigurarea pentru anulare care vă oferă flexibilitate completă și lipsa oricăror griji.
 • Dacă alegeți o destinație mai scumpă decât rezervarea inițială, va trebui să plătiți diferența. Dacă destinația este mai ieftină, vă vom rambursa diferența.
 • Opțiunile de la rubrica „situația în care anulați rezervarea” se aplică și rezervării flexibile, cu excepția taxelor de modificare existente.
 • Rezervarea flexibilă este nerambursabilă.

Bursele EBS

Acestea sunt termenii și condițiile pentru toate bursele, granturile și premiile administrate de European Bartender School LTD, World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar. Numărul societății: 107518, denumirea comercială European Bartender School. Toate bursele, granturile și premiile vor fi denumite în continuare „burse”. Bursele sunt acordate din mai multe surse de finanțare.

Cursanții care primesc o bursă în funcție de curs (de exemplu, curs internațional de barman) pot fi, de asemenea, obligați să semneze un acord individual de bursă. Cursanții trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute în acord. Trebuie să citiți acești Termeni și condiții în întregime înainte de a accepta oferta de bursă. Atunci când acceptați oferta dvs. de bursă, sunteți de acord și acceptați acești Termeni și condiții și orice alte cerințe și condiții ale bursei dvs., menționate pe site-ul EBS și prezentate în oferta dvs. de bursă sau în contractul de bursă ulterior.

1. Menținerea la zi a datelor de contact

Toate informațiile din timpul procesului de candidatură vor fi trimise la adresa dvs. de e-mail sau pentru cursanții potențiali, la adresa menționată în cererea de bursă. Cursanții actuali ai EBS trebuie să își actualizeze datele privind adresa în contul lor de cursant. Cursanții potențiali trebuie să informeze EBS CARE cu privire la orice modificare a numelui sau a datelor privind adresa prin trimiterea informațiilor prin e-mail la customerservice@barschool.net.

2. Acceptarea bursei

Toți cursanții cărora li se oferă burse vor primi o ofertă de bursă care conține detaliile bursei și link-ul către acești Termeni și condiții. Oferta de bursă cuprinde sfaturi despre cum să acceptați sau să respingeți bursa. Dacă nu finalizați acceptarea conform instrucțiunilor, oferta dvs. de bursă poate fi retrasă și/sau realocată.

3. Valoarea bursei

Valoarea totală a bursei dvs. este prezentată în contul dvs. de cursant EBS, fiecare destinație EBS eligibilă pentru bursă având propriul preț convenit cu Consiliul de Educație al EBS.

4. Cerințe de eligibilitate

Nu este posibilă continuarea procesului de rezervare fără acceptarea acestor Termeni și condiții. Prin urmare, este esențial să citiți și/sau să tipăriți o copie a Termenilor și condițiilor în momentul rezervării pentru a fi la curent cu dispozițiile în vigoare. În plus, EBS poate modifica acești Termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă, deși astfel de modificări nu se vor aplica rezervărilor care au fost deja acceptate de EBS. Atunci când rezervați prin intermediul site-ului nostru, sunteți de acord să respectați următoarele obligații:

 1. Vă asumați responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dvs.
 2. Confirmați că aveți cel puțin 18 ani la data la care începe cursul rezervat și că aveți capacitatea legală de a face o rezervare.
 3. Garantați că toate informațiile pe care le furnizați despre dvs. sau despre oricine altcineva sunt adevărate și exacte.
 4. Nu veți utiliza acest site pentru rezervări speculative, false sau frauduloase.
 5. Sunteți rezident al țărilor eligibile pentru bursă la momentul derulării procesului.
 6. Plata primei rate trebuie să aibă loc în termen de 7 zile.
 7. Bursa nu este transferabilă și nici rambursabilă.

Asigurarea de garanție educațională nu este valabilă pentru bursă.

5. Întreruperea cursului

Dacă întrerupeți cursul, acordarea bursei va înceta. Dacă vă întoarceți la EBS, vi se cere să depuneți din nou cerere pentru burse și nu există nicio garanție că vi se va oferi din nou aceeași bursă.

Notă importantă – evenimente pe care nu le putem controla

Regretăm că nu ne putem asuma răspunderea sau nu putem plăti nicio despăgubire în cazul în care executarea promptă a obligațiilor noastre contractuale este împiedicată sau afectată de „forța majoră”. În aceste condiții de rezervare, „forță majoră” înseamnă orice eveniment pe care noi sau furnizorul serviciului (serviciilor) în cauză nu l-am putea prevedea sau evita, în ciuda acordării întregii atenții cuvenite. Astfel de evenimente pot cuprinde războiul sau amenințarea cu războiul, revoltele, conflictele civile, activitățile teroriste, conflictele de muncă, dezastrele naturale sau nucleare, condițiile meteorologice nefavorabile, incendiile și toate celelalte evenimente care nu se află sub controlul nostru.

Răspunderea noastră față de dvs.

În măsura maximă permisă de lege, răspunderea noastră pentru orice pierdere sau daună suferită de dvs. va fi limitată la ceea ce rezultă din neglijența angajaților, subcontractanților sau agenților noștri.

EBS nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună indirectă pe care ați putea să o suferiți. Inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea venitului, pierderea afacerii, pierderea profiturilor, pierderea oportunităților, pierderea economiilor anticipate, pierderea datelor sau pierderea beneficiului.

Nicio prevedere din cadrul acestor termeni și condiții nu vizează limitarea sau excluderea răspunderii noastre pentru:

 • Decesul sau vătămarea corporală cauzată de neglijența EBS, a angajaților, subcontractanților sau agenților săi;
 • Înșelăciune sau declarații false; sau
 • Orice altă chestiune pentru care ar fi ilegal ca EBS să își limiteze sau să își excludă răspunderea.

Orice altă chestiune pentru care ar fi ilegal ca EBS să își limiteze sau să își excludă răspunderea.

Cerințe legate de pașaport, viză și imigrare

Dacă studiile dvs. implică deplasări în altă țară și, prin urmare, aveți nevoie de un pașaport, trebuie să respectați toate cerințele necesare privind vizele și imigrarea. Toți cursanții trebuie să dețină un pașaport COMPLET, valabil timp de cel puțin 6 luni după data planificată a întoarcerii. În plus, pentru anumite destinații EBS, pot fi necesare vize. Vă vom oferi consiliere ori de câte ori este posibil, cu toate acestea, cerințele specifice privind pașaportul, viza și alte cerințe privind imigrarea sunt responsabilitatea dvs. și ar trebui să le confirmați cu ambasadele și/sau consulatele relevante. Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care nu puteți călători deoarece nu ați respectat o cerință legată de pașaport, viză sau imigrare. Este posibil să fiți răspunzător pentru plata taxelor de curs și a taxelor de anulare dacă nu puteți călători din cauza unui pașaport incorect sau dacă nu respectați cerințele legate de vize și imigrare.

Cerințe privind sănătatea

Toți cursanții EBS au responsabilitatea de a solicita sfaturi din surse adecvate cu privire la inoculările, vaccinările sau tratamentele medicale care pot fi recomandate/solicitate pentru țara/țările pe care le vizitează. Nu ne putem asuma răspunderea pentru cursanții care nu solicită consiliere și nu sunt protejați în mod adecvat.

Asigurări

Nu putem sublinia suficient importanța încheierii unei asigurări adecvate pentru acoperirea cheltuielilor medicale care apar în străinătate, pentru protecție în cazul unor acțiuni de atragere a răspunderii personale deschise împotriva dvs. sau în cazul pierderii sau deteriorării bagajelor. Tipul corect de poliță de asigurare este: asigurare pentru educație sau muncă în străinătate – asigurarea de călătorie obișnuită pentru vacanță nu va fi adecvată pentru acest tip de călătorie.

Plăți prin transfer bancar

Cursantul are responsabilitatea să plătească taxa de curs exactă în moneda corectă (indicată în informațiile de plată disponibile după rezervare). Nu putem fi responsabili pentru niciun cost pe care cursanții l-ar putea suporta ca urmare a plății în moneda greșită sau ca urmare a neachitării a 100% din taxele de transfer.

Plăți cu cardul de credit

Comisioanele din ce în ce mai mari care ne sunt impuse de companiile de carduri de credit ne-au obligat să încercăm să acoperim cel puțin o parte din costuri prin acceptarea plăților în acest mod. Prin urmare, vom aplica 2,2% pentru toate plățile cu cardul de credit.

Fraudă cu cărți de credit

Vă rugăm să vă asigurați că ne-ați furnizat informațiile corecte privind cardul de credit pentru facturare dacă alegeți să plătiți cu cardul de credit. Dacă nu furnizați adresa corectă de facturare și/sau informațiile despre titularul cardului, rezervarea cursului poate fi întârziată, iar costul total poate crește. Ne rezervăm dreptul de a anula rezervările dacă plata este refuzată sau dacă ați furnizat informații incorecte privind cardul de credit.

În plus, ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a efectua verificări aleatorii pentru a reduce la minimum fraudele cu cărți de credit. Ca urmare, înainte de a confirma rezervarea, vă putem solicita să ne furnizați, prin fax sau prin poștă, o copie a dovezii privind identitatea, adresa, precum și o copie a cardului dvs. de credit și un extras de cont recent.

Cerințe speciale

Dacă aveți o cerință specială pentru o facilitate sau un serviciu care nu este promovat, o vom transmite furnizorului relevant. Cu toate acestea, nu putem garanta că aceasta va fi îndeplinită și nu ne vom asuma nicio răspundere în situația în care nu este îndeplinită. Nu putem accepta nicio rezervare care este condiționată de satisfacerea unor cerințe speciale.

Obiecte pierdute

Dacă descoperiți că în timpul cursului EBS, ați pierdut orice obiect care vă aparține, vă rugăm să contactați reprezentantul școlii EBS și vom depune toate eforturile să vă ajutăm să găsiți obiectele respective. Vă rugăm să rețineți că este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că bunurile dvs. sunt păstrate în siguranță întotdeauna. Nu ne putem asuma răspunderea pentru niciun obiect care este pierdut în timpul participării la un curs EBS.

Excursii

Din când în când, este posibil să vă prezentăm unor terți de renume care furnizează excursii sau alte servicii de agrement. Dacă alegeți să încheiați un contract pentru furnizarea de excursii sau alte servicii de agrement, contractul dvs. va fi încheiat direct cu furnizorul respectiv și vom acționa numai în calitate de intermediar. Prin urmare, nu vom avea nicio răspundere pentru derularea corespunzătoare a contractului respectiv. Nu suntem responsabili pentru furnizarea excursiei sau activității dvs. sau pentru orice se întâmplă în cursul furnizării acesteia de către furnizor. Astfel de excursii sau activități sunt furnizate sub rezerva condițiilor contractului furnizorului efectiv al serviciului și în conformitate cu legislația locală.

Situația în care aveți o plângere

Dacă aveți orice problemă în timpul cursului, trebuie să informați imediat reprezentantul EBS relevant. Acesta va depune toate eforturile pentru a vă remedia problema. Dacă aceste persoane nu sunt în măsură să rezolve problema imediat sau dacă un membru al personalului nostru nu este disponibil pentru a vă ajuta, trebuie să ne contactați imediat adresându-vă serviciului de asistență EBS la următoarea adresă de e-mail (listening@barschool.net). Acest lucru trebuie făcut în termen de 28 de zile de la data încheierii cursului pentru a permite investigarea corectă a plângerii dvs. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio plângere primită după acest termen limită.

Toate plângerile sunt abordate în scris, deoarece nu abordăm plângeri la telefon. Politica noastră este de a păstra înregistrări scrise ale tuturor comunicărilor referitoare la problemele cu care se confruntă cursanții noștri. Vă rugăm să treceți numărul de referință al rezervării în e-mail. O altă condiție a acestui contract este să comunicați orice probleme care pot apărea reprezentantului EBS la școala dvs. în timpul cursului. Dacă nu respectați procedura detaliată mai sus, nu ne putem asuma nicio responsabilitate, deoarece nu ni s-a oferit oportunitatea de a investiga și de a rectifica problema.

Litigii

Termenii și condițiile prezente reprezintă un contract între dvs. și EBS care intră sub incidența legislației engleze. Sunteți de acord că orice litigii vor fi soluționate în instanțele engleze.

Comportamentul dvs.

Abordăm cu foarte multă seriozitate comportamentul cursanților din școlile noastre. Trebuie să fiți atent și respectuos față de ceilalți cursanți în timp ce vă aflați la o școală EBS, deoarece comportamentul decent și adecvat al cursanților noștri față de ceilalți este vital pentru mediul nostru de curs. În plus, este de așteptat ca toți cursanții să fie toleranți unii cu ceilalți în timp ce se află la EBS.

În cazul în care aveți în mod constant un comportament inacceptabil, noi sau furnizorii noștri vom înceta cursul dvs. În această situație, nu vom fi răspunzători să efectuăm nicio rambursare, să plătim nicio despăgubire sau să acoperim costurile pe care le-ați putea suporta ca urmare a comportamentului dvs.

Vă rugăm să rețineți că, în orice moment, sunteți supus legilor țării pe care o vizitați și trebuie să respectați culturile și obiceiurile locale. În plus, atunci când frecventați Școlile EBS, comportamentul dvs. este, de asemenea, supus politicii noastre privind drogurile ilegale și alcoolul care se aplică cursanților și care este detaliată mai jos.

Politica disciplinară

Politica disciplinară a EBS este concepută pentru a ajuta EBS să facă față situațiilor de comportament inadecvat din școlile noastre.

Prima abatere

Pentru abateri minore, cursantul poate primi un avertisment disciplinar printr-o procedură simplă. Acest lucru va consta, de obicei, într-o mustrare verbală care să evidențieze comportamentul inacceptabil și motivul de îngrijorare asociat. Pentru abateri majore, cursantul va fi eliminat automat de la cursul EBS. Dacă se întâmplă acest lucru, vom trata rezervarea dvs. ca fiind anulată de dvs. din acel moment.

În plus, EBS poate să notifice părinții sau tutorii legali ai cursantului.

A doua abatere

Pentru abateri minore, cursantul poate să primească un al doilea avertisment disciplinar. Acesta va consta, de obicei, într-o mustrare verbală sau scrisă, în care va fi evidențiat comportamentul inacceptabil și motivul de îngrijorare asociat și/sau într-un avertisment disciplinar cu o perioadă specificată de timp și cerința de revizuire a comportamentului. Acesta din urmă ar include termenele corespunzătoare în legătură cu abaterea, iar în această perioadă cursantul trebuie să demonstreze că respectă politica EBS privind alcoolul și drogurile în timpul perioadei de probă.

Pentru abateri majore, cursantul va fi eliminat automat de la cursul EBS, iar în acest caz vom trata rezervarea dvs. ca fiind anulată de către dvs. din acel moment.

A treia abatere

Dacă o astfel de abatere se repetă în timpul perioadei de probă, cursantul va fi eliminat automat de la cursul EBS, iar dacă se întâmplă acest lucru, vom considera rezervarea dvs. ca fiind anulată de către dvs. începând din acel moment. EBS va notifica părinții sau tutorii legali atunci când un cursant a fost eliminat de la curs și îi va informa cu privire la motivele eliminării.

Abateri minore și majore

EBS împarte comportamentul inacceptabil în două tipuri: abateri „minore” și „majore”. În linii mari, o abatere „majoră” înseamnă că presupusul comportament și/sau conduita necorespunzătoare prealabilă a cursantului reprezintă un motiv întemeiat pentru a avea în vedere exmatricularea și anularea participării la curs. În cazul în care presupusa abatere este considerată „minoră”, aceasta nu reprezintă un motiv întemeiat pentru a avea în vedere exmatricularea și anularea participării la curs.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că presupusul incident este în vreun fel nesemnificativ sau fără urmări.

În general, abaterile minore sunt cele care sunt perturbatoare, inadecvate din punct de vedere social sau incompatibile cu atmosfera de învățare și socializare din școlile noastre. Abaterile majore sunt cele care sunt ilegale, amenințătoare sau periculoase pentru sănătatea și bunăstarea cursanților sau a personalului; sau cele care sunt în mod clar rău intenționate. Abaterile minore care sunt comise cu un nivel deosebit de răutate sau neglijență pot deveni abateri majore.

Exemple de abateri minore includ, dar nu se limitează la:

 • Nerespectarea regulilor referitoare la școală sau la cazare.
 • Folosirea constantă a injuriilor.
 • Manifestarea unui comportament inadecvat.
 • Lipsa de respect față de personalul EBS și colegii cursanți.
 • Fumatul în incinta școlii.
 • Consumul de alcool în mod periculos sau iresponsabil.

Exemple de abateri majore includ, dar nu se limitează la:

 • Droguri ilegale/substanțe controlate (posesie, utilizare, vânzare sau distribuire).
 • Sfidare, lipsă de respect intenționată și/sau manifestată în mod constant, și/sau refuz de a se supune autorității.
 • Orice activitate infracțională.
 • Amenințări, intimidări sau agresarea personalului EBS sau a cursanților.
 • Absenteismul de la cursuri fără motiv întemeiat.
 • Vandalism.
 • Imaginea de cursant care manifestă constant comportament perturbator.

Anulare din cauza încălcării politicii noastre disciplinare

Dacă se constată că ați încălcat politica noastră disciplinară, vom considera că rezervarea dvs. a fost anulată de către dvs. începând din acel moment. Dacă acest lucru se întâmplă în străinătate, atunci veți deveni responsabil pentru întoarcerea acasă a dvs. și a oricăror alți membri ai grupului dvs. care călătoresc cu dvs. Nu vom fi răspunzători pentru nicio rambursare, despăgubire sau pentru costurile sau cheltuielile pe care le-ați putea suporta. De asemenea, putem face o reclamație împotriva dvs. pentru orice daune, costuri și cheltuieli (inclusiv cheltuieli juridice) suportate ca urmare a comportamentului dvs. Se pot deschide, de asemenea, acțiuni penale, dacă este necesar.

Pe lângă politica disciplinară, EBS are, de asemenea, propria politică în ceea ce privește drogurile ilegale și alcoolul.

Politica aplicabilă cursanților în legătură cu drogurile ilegale și alcoolul

Cursanții sunt supuși tuturor reglementărilor locale aplicabile privind drogurile ilegale și consumul responsabil de alcool. În plus, EBS aplică sancțiuni stricte oricărui cursant despre care se crede că încalcă politica noastră privind drogurile și alcoolul.

Politica în materie de droguri

În niciun caz medicamentele fără prescripție medicală și obținute în mod ilegal nu trebuie aduse, vândute, transferate sau consumate în nicio școală sau la niciun sediu al EBS.

De asemenea, sunt interzise accesoriile pentru consumul de droguri în orice școală EBS. În plus, cursanților nu li se permite să utilizeze, să vândă, să transfere sau să dețină medicamente prescrise unui alt cursant.

Orice comportament confuz cauzat de faptul că un cursant se află în stare de ebrietate sau se află sub influența drogurilor ilegale și care necesită intervenția personalului EBS sau a funcționarilor locali va fi considerat o încălcare majoră a politicii noastre disciplinare. Dacă se întâmplă acest lucru, vom trata rezervarea dvs. ca fiind anulată de către dvs. începând din acel moment.

EBS își rezervă dreptul de a-și testa în mod aleatoriu cursanții pentru consumul de droguri sau substanțe.

Politica privind alcoolul

Cursanții angajați în orice activitate legată de EBS, în timp ce se află la o școală EBS în timpul orelor de studiu, trebuie să fie într-o stare adecvată pentru a avea un randament corespunzător. Consumul de alcool în mod periculos și iresponsabil, inclusiv comportamentul confuz din cauza stării de ebrietate ce necesită intervenția unui membru al personalului EBS sau a funcționarilor locali, va fi considerat o încălcare a politicii noastre disciplinare și veți fi supus protocoalelor noastre în caz de abateri, detaliate mai sus.

Fumatul

Fumatul este interzis în toate școlile EBS; în plus, în unele țări fumatul este ilegal în zonele publice închise. Se va aprecia cooperarea dvs. Nerespectarea acestei cerințe va fi considerată o încălcare a politicii noastre disciplinare și veți face obiectul politicii noastre disciplinare detaliate mai sus.

Legislația locală

Toți cursanții trebuie să se familiarizeze cu toate legile locale și de stat. EBS nu va fi trasă la răspundere pentru nicio problemă care decurge din nerespectarea acestor legi, obiceiuri și sensibilități locale.

Decizia finală

Orice decizie luată de EBS sau de școală cu privire la Politica disciplinară, privind alcoolul și drogurile ilegale de mai sus este definitivă. Toate aspectele acestei politici vor fi aplicate în mod imparțial și nepărtinitor.

Cazarea EBS

EBS poate oferi cazare ca parte a cursului, dacă este necesar. Doar persoanele menționate în rezervare pot folosi orice cazare care a fost organizată pentru dvs. Este interzis să împărțiți locuința cu altcineva sau să lăsați pe altcineva să stea acolo. Sunteți responsabil pentru costul oricăror daune provocate cazării sau obiectelor din interior în timpul șederii dvs. În plus, fiecare destinație EBS are propria listă de prețuri pentru obiecte care se aplică în cazul în care obiectele respective sunt deteriorate sau sparte. Aceste sume trebuie plătite de dvs. și este posibil să fie necesar să efectuați această plată la nivel local. Atunci când cursanții EBS sunt cazați în cămine, fiecare cămin va avea deseori propriile reguli de cazare care trebuie respectate.

Termeni și condiții privind transferul cu autobuzul

1. Transferurile cu autobuzul sunt operate de European Bartender School; cu toate acestea, putem să externalizăm sau să utilizăm vehicule de la alți operatori și putem să facem acest lucru după cum considerăm necesar.

2. Rezervările sunt valabile doar pentru data și ora specificate. În cazul în care pasagerul pierde transferul, vom încerca să îi găsim loc la următorul transfer disponibil, dar nu putem garanta acest lucru.

3. Data plecării, ora de preluare și ora de lăsare la destinație se pot modifica și, deși luăm toate măsurile rezonabile pentru a anunța cursanții, în cele din urmă este responsabilitatea clientului să își confirme rezervarea prin e-mail la mihai@barschool.net sau să contacteze școala prin intermediul numărului de telefon furnizat în e-mailul privind preluarea. Ca urmare a unor situații neprevăzute, pot apărea întârzieri și anulări.

4. Pasagerii care utilizează serviciul nostru de transfer cu autobuzul de la școala EBS la aeroport sunt responsabili să se asigure că ajung la aeroport cu suficient timp înainte de îmbarcare.

5. Pasagerii au responsabilitatea de a se asigura că așteaptă la locul de preluare desemnat, conform confirmării furnizate.

6. În cazul în care zborul cursantului este amânat într-un interval mai scurt de 24 de ore până la transferul cu autobuzul, este esențial ca acesta să trimită un e-mail la mihai@barschool.net sau să contacteze școala la numărul de telefon furnizat în e-mailul privind preluarea.

7. În cazul în care cursantul pierde transferul cu autobuzul, acesta trebuie să trimită un e-mail la mihai@barschool.net sau să contacteze școala la numărul de telefon furnizat în e-mailul privind preluarea.

8. Clienții care doresc să depună o plângere trebuie să facă acest lucru prin intermediul site-ului web al EBS în termen de 14 zile de la data la care au rezervat transferul cu autobuzul. Scopul acestei cerințe este de a ne asigura că avem toate resursele necesare la dispoziție pentru a investiga plângerile.

9. Pasagerii sunt obligați să rămână așezați în vehicul în permanență, cu centurile de siguranță fixate, cu excepția cazului în care conducătorul auto le solicită altfel.

10. Transferurile cu autobuzul au loc în diferite vehicule de diferite dimensiuni.

11. Călătorii care decid, la libera lor alegere, să se retragă în orice moment în timpul serviciului, nu vor avea dreptul să solicite nicio rambursare.

12. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderea directă sau indirectă a bunurilor personale. EBS nu poate fi trasă la răspundere pentru vătămări corporale, pierderi sau daune cauzate de forță majoră, inclusiv pentru întârzieri ale transferurilor cu autobuzul care au ca rezultat sosirea cu întârziere pe aeroport pentru zborurile de plecare. Recomandăm tuturor clienților să încheie asigurare pentru bunuri personale și asigurare medicală.

13. Ne rezervăm dreptul de a cere unei persoane să se retragă din orice serviciu în cazul în care considerăm că are un comportament ofensator sau care provoacă neplăceri altor pasageri. Nu vom mai avea nicio responsabilitate pentru transportul unor astfel de călători.

14. Ne rezervăm dreptul de a modifica itinerariul pentru transferul cu autobuzul ca urmare a condițiilor meteorologice, a limitărilor de securitate impuse sau a forței majore.

15. Clienții vor primi o confirmare din momentul finalizării rezervării. Clienții au responsabilitatea de a verifica dacă detaliile comenzii sunt corecte și trebuie să informeze imediat EBS CARE cu privire la eventualele erori.

16. Clienții au responsabilitatea de a se afla la punctul de preluare declarat la ora indicată. Pentru transferurile de la școală la aeroport, clienții trebuie să ajungă la punctul de preluare cu 15 minute înainte de ora indicată. Deși șoferii noștri vor încerca în mod rezonabil să identifice pasagerii care lipsesc, neprezentarea nu va reprezenta un motiv pentru rambursare, iar din cauza naturii serviciului, vehiculul nu se va întoarce pentru a prelua persoanele care nu s-au prezentat.

17. Nu va fi acordată nicio rambursare pentru anulare.

Codurile promoționale

Codurile promoționale puse la dispoziție de EBS vor avea valoarea, excluderile și limitările care v-au fost notificate în momentul în care v-au fost furnizate. De asemenea, acestea pot fi valabile doar pentru perioade limitate.

Un cod promoțional este valabil numai pentru rezervările eligibile efectuate pe site-ul EBS. O rezervare eligibilă înseamnă achiziționarea cursului sau produselor specificate, în conformitate cu condițiile despre care ați fost notificat la momentul primirii codului promoțional. Dacă un cod promoțional nu mai este valabil la intrare, veți fi notificat.

Pentru a valida codul promoțional, trebuie doar să introduceți codul în câmpul pentru codul promoțional din secțiunea rezervări a site-ului web. Reducerea relevantă va fi dedusă automat din prețul final al achiziției dvs. eligibile. Dacă nu reușiți să introduceți codul promoțional în momentul achiziției, așa cum s-a specificat mai sus, rezervarea dvs. nu va fi eligibilă pentru o reducere ulterioară. Reducerile nu pot fi revendicate după ce ați confirmat achiziția pe site-ul web.

Nu aveți dreptul să validați sau să schimbați codul promoțional sau orice alte reduceri cu numerar. Nu puteți utiliza sau combina un cod promoțional cu alte promoții, cu excepția cazului în care acest lucru este permis de EBS.

EBS interzice postarea codului promoțional pe internet sau pe orice alt forum public, precum și distribuirea acestuia către orice altă persoană.

Dacă doriți să modificați o rezervare efectuată utilizând un cod promoțional după încheierea perioadei promoționale pentru respectivul cod promoțional, vi se va cere să rambursați suma cu care am contribuit la rezervarea dvs., precum și orice alte comisioane sau taxe care se pot aplica modificării.

În cazul în care un cod promoțional care v-a fost atribuit nu este funcțional, singura cale reparatorie de care dispuneți și singura răspundere a EBS constă în înlocuirea codului promoțional nefuncțional.

Cum vă contactăm

Dacă rezervați prin intermediul site-ului nostru, vom comunica cu dvs. utilizând adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Prin urmare, este esențial ca atunci când faceți rezervarea, să puneți la dispoziție un e-mail adecvat pentru contact, astfel încât să puteți primi e-mailul de confirmare sau informații despre orice actualizări și alte știri asociate cu rezervarea dvs. Vom presupune că adresa dvs. de e-mail este corectă și că înțelegeți riscurile asociate cu utilizarea acestei forme de comunicare. Vă rugăm să rețineți că este în continuare posibil să ne contactați prin intermediul EBS Care sau în scris, așa cum este detaliat mai sus în termenii și condițiile noastre.

În plus, vă putem trimite alerte text (mesaje SMS) cu privire la rezervarea dvs. Acestea pot fi anulate online în interiorul zonei contului dvs. EBS. EBS vă recomandă să ne permiteți să vă trimitem actualizări prin SMS, deoarece aceste mesaje sunt deseori importante și necesită atenția sau acțiunea dvs. imediată.

Declinări de responsabilitate generale

EBS depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate pe acest site și pe site-ul nostru de rezervări sunt la zi, dar nu poate garanta acuratețea informațiilor sau disponibilitatea cursurilor noastre. Acești termeni și condiții de rezervare trebuie menționați în contextul termenilor și condițiilor generale ale acestui site web.

Filmare și fotografiere

Pe tot parcursul anului, EBS va realiza adesea videoclipuri promoționale și fotografii la oricare dintre școlile noastre EBS. Rețineți că este posibil ca ședințele foto și/sau filmările să fie în curs de derulare în timpul cursului și asigurați-vă că sunteți conștient în permanență de poziționarea camerelor. Nu ne asumăm responsabilitatea dacă, contrar dorințelor dvs., apăreți în orice videoclipuri promoționale sau în fotografii.

Modificări aduse prezentei politici

Orice modificare a acestei politici va fi postată pe site-ul nostru (site-urile noastre) web și/sau va fi pusă la dispoziție la cerere.

Plângeri

Depunerea unei plângeri

Dacă aveți plângeri sau nelămuriri cu privire la serviciul pe care l-ați primit de la școala sau personalul care lucrează pentru EBS Bucharest, vă rugăm să ne anunțați.

Sperăm că majoritatea problemelor pot fi rezolvate ușor și rapid, adesea în momentul în care apar și cu persoana în cauză. Dacă problema dvs. nu poate fi rezolvată în acest mod și doriți să faceți o reclamație, am dori să ne anunțați cât mai curând posibil – în mod ideal în câteva zile sau cel mult câteva săptămâni – deoarece acest lucru ne va permite să stabilim mai ușor ce s-a întâmplat. Trimiteți reclamația la listening@barschool.net 

Ultima actualizare

Acești termeni și condiții de rezervare au fost actualizate ultima dată pe 24 mai 2022.