Termenii și Condițiile promoției speciale Noului An - Ianuarie 2024 oferită de European Bartender School

Această promoție va fi activă începând cu data de 4 ianuarie 2024 și se va încheia la mijlocul nopții, în data de 31 Ianuarie 2024.

Această ofertă este valabilă doar dacă te înscrii la Cursul Internațional de Bar înainte de mijlocul nopții din data de 31 Ianuarie și confirmi înscrierea în cel mult 7 zile. O înscriere se considera confirmată în momentul în care se realizează plata integrală a cursului, sau a cel puțin primei rate.

Această ofertă îți garantează o reducere de 300 lei aplicată Cursului Internațional de Bar oferit de EBS București, pentru oricare dintre dățile de curs disponibile până la data de 31 Decembrie 2024, aplicând codul de reducere NEWYEAR300.

Informații importante:
- Această ofertă nu se poate cumula cu alte oferte;
- Această ofertă nu include cazare;
- Această ofertă este valabilă doar pentru piața din România și se aplică strict pentru EBS București.

Aceasta promoție este eligibilă studenților care nu au mai achiziționat în trecut Cursul Internaținal de Bar sau nu au în prezent deja o rezervare făcută pentru Cursul Internațional de Bar. Niciun student care a achiziționat în trecut Cursul Internațional de Bar nu este eligibil pentru această promoție. Acest lucru incluzând rezervări deja achitate complet, rezervări neachitate sau rezervări achitate parțial.